ВИЦ: Психолог и крупен мафијаш во авион

Морничав СНОБИЗАМ МЕЃУ ДЕЦАТА: Девојка во ПРВО одделение е принудена да покаже дали нејзините „ПАТИКИ“ се ОРИГИНАЛНИ, а момчето го нарекуваат СИРОМАШНО затоа што...

Ако има некоја реченица што ме полудуваше кога растев, тоа е онаа познатата што не постоеше во мое време , а зборуваме за периодот...

Штипска, Кратовска или Велешка: Kоја е права пастрмајлија?

Да одиш во Штип, Кратово или Велес, а да не пробаш од нивниот специјалитет исто како и да не си бил таму. Станува збор...

Светот ќе им се сврти наопаку: во 2023 година овој ЗНАК ќе добие огромно БОГАТСТВО, другите исто така може да ГО ОЧЕКУВААТ ОВА!

Според астролозите овие знаци ги очекуваат големи животни промени во наредната година...

Кога Бог ја создавал жената, ја направил со една грешка!

Кога Бог ја создавал жената, ја направил со една грешка! Кога Бог ја создавал жената, кај него дошол еден ангел и го прашал: –...

Двајца патуваат во авион од Мајами за Њујорк:

– Јас сум психолог.

– Јас пак сум крупен мафијаш… Ај да те видам што за психолог си? Пробај да погодиш што мислам! За секоја мисла што ќе ја погодиш, ќе ти давам по сто долари.

– Ама јас сум психолог, не сум гатачка!

– Абе се работи за сто долари, пробај!

– Па, се враќаш од море. Значи сега се сеќаваш колку убаво ти било.

– Браво! Точно! Еве ти стотка.

– Штом ти било убаво, тогаш си бил со жена. И сега мислиш на неа.

– Токму така! Еве ти уште една стотка.

– Покрај тоа, не ти се сака да се вратиш дома.

– Правилно, еве ти уште сто долари…

– Штом не ти се враќа, сигурно си оженет. А штом си мафијаш, сигурно мислиш дека нема да е лошо да убиеш жена ти и да останеш со другата.

– Аха! Еве ти илјадарка!

– Ама зошто илјада? Нели требаше да даваш по сто на мисла?

– Ова не е мисла, туку идеjа!

АКТУЕЛНО

Луѓето ќе бегаат од своите домови, не чека мрачен период: Експертите предупредија на катастрофата која му се заканува на светот

Луѓето ќе бегаат од своите домови, не чека мрачен период: Експертите предупредија на катастрофата која му се заканува на светот…Ниту една земја на светот...

Германски нобеловец го запрепасти светот: Ракот се добива од овие две намирници

Истражувањата довело до заклучок дека две намирници можат да имаат значително влијание врз создавањето на канцерогени материи во човечкото тело. Германскиот научник и добитник на...

ДОКТОРКА ОД БРЗА ПОМОШ ПРЕДУПРЕДУВА! Сите што го правите ОВА сте во голема опасност, застанете денес!

Стефановиќ советува дека во најтоплиот дел од денот, од 10,00 до 14,00 часот, кој не мора, да не излегува од дома, а освен вода,...

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Морничав СНОБИЗАМ МЕЃУ ДЕЦАТА: Девојка во ПРВО одделение е принудена да покаже дали нејзините „ПАТИКИ“ се ОРИГИНАЛНИ, а момчето го нарекуваат СИРОМАШНО затоа што...

Ако има некоја реченица што ме полудуваше кога растев, тоа е онаа познатата што не постоеше во мое време , а зборуваме за периодот...

Штипска, Кратовска или Велешка: Kоја е права пастрмајлија?

Да одиш во Штип, Кратово или Велес, а да не пробаш од нивниот специјалитет исто како и да не си бил таму. Станува збор...
error: Содржината е заклучена!