ВО НОЌТА ПОМЕЃУ 21 И 22 ДЕКЕМВРИ ПОГЛЕДНЕТЕ ВО НЕБОТО И ЗАМИСЛЕТЕ ЖЕЛБА: Доколку ги следите овие правила, брзо ќе Ви се исполни!

Дожд од звезди кои паѓаат ги исполнува желбите ноќта помеѓу 21 и 22 декември – еве кои правила се почитуваат за исполнување!

Покрај зимската краткоденица и влегувањето на Сонцето во знакот Јарец, ќе нè радува и дождот од метеори, односно ѕвезденото паѓање во ноќта помеѓу 21 и 22 декември.

Небото ќе биде осветлено од светли ѕвезди кои паѓаат, што е одлична енергија и атмосфера за манифестирање и привлекување на благосостојба. Станува збор за метеорскиот рој Урсида, кој ќе има спектакл за време на тимската краткоденица, а енергијата на овој ден ќе биде единствена.

Урсидите не се само метеори, туку и остатоци од кометата Татл. Структурните карактеристики на кометата влијаат на сјајот на метеорот, кој ќе биде видлив со голо око кога небото е ведро.

Во 2021 година паѓањето на ѕвездите ќе го достигне својот врв ноќта меѓу 21 и 22 декември, а метеорите ќе паѓаат 100 на час, што го прави фантастична глетка на ноќното небо. Метеорскиот дожд ќе трае до 26 декември, а сите ќе имаат време да упатат искрена желба.

Ноќта помеѓу 21 и 22 декември, погледнете во небото, замислете ја желбата, визуелизирајте ја и следете ги следните чекори за да ја остварите:

  • останете во добро расположение
  • чувајте го мирот во врската
  • прилагодете се на позитивното
  • програмирајте го умот за успех
  • нека вашата желба има добар ефект врз другите, не само врз вас

Дождовите од ѕвезди кои паѓаат не се само убава глетка, туку и одлична можност да го визуелизирате вашиот сон и да го започнете патот на исполнување.

Одете некаде надвор од градската врева, загадување, некаде каде што можете да го видите отвореното небо и да замислите една желба искрено и гласно во вашето срце. Ако верувате во процесот на реализација, убавите мисли брзо ќе станат реалност.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!