Ја фотографирала новата куќа за да ја покаже: Кога ја видела фотографијата крвта и се замрзнала

Мишел Медвинтер, мајка на две деца се вселила во куќа во едно село во Англија. За да им ја покае куќата на пријателите таа ја фотографирала.

На прозорот во тој момент се појавило лице, а Мишел изјавила дека влегла внатре да види дали има некој, но собата од која го видела лицето била празна.

-Некои велат дека станува збор за сенка од цвеќиња, но аглите не одговараат – рекла Мишел. Локалните историчари тврдат дека лицето на прозорот може да биде духот на Семјуел Кент, кој починал во 1872 година.

Мишел за англиските медиуми изјавила дека ова не е првпат нешто чудно да се случува во куќата и дека за некои работи сведоци биле и не јзините пријатели.

- Advertisement -

АКТУЕЛНО

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

error: Содржината е заклучена!